Verzekeringen

Verzekeringen
Verzekeringen, we hebben er allemaal mee te maken. Premies van deze verzekeringen zijn een onderdeel van uw woonlasten. U kunt gebruik maken van een aantrekkelijk aanbod om al uw verzekeringen onder te brengen bij Bremer assurantiën. Zie onze folder verzekeringen.
 
Inboedel of totaal pakket verzekeringen
Een goede inboedelverzekering is van groot belang. Niet alleen tegen schade aan uw inboedel, maar ook tegen schade aan veranderingen die u zelf aan of in uw woning heeft aangebracht is het verstandig om verzekerd voor te zijn. Dit wordt ook wel ‘huurdersbelang’ genoemd. In de inboedelverzekering wordt dit huurdersbelang automatisch meeverzekerd. Hieronder valt bijvoorbeeld:
 
    •    Behang
    •    Schilderwerk
    •    Eigen keuken
    •    Eigen schuur
 
Maar ook andere zelf aangebrachte veranderingen (ZAV's). De totale premie voor schadeverzekeringen is afhankelijk van de gezinssamenstelling, persoonlijke bezittingen en wensen van de klant. De premie voor een gezin per jaar is al gauw € 800,-, een premiekorting van € 160,- is dan leuk meegenomen.
 
Korting
Bij assurantiekantoor Bremer in Oosterend krijgt u een aantrekkelijke korting van minstens 20%. Deze korting kan wel oplopen tot 30%. Hoe meer huurders meedoen, hoe beter. Dat komt de collectiviteit alleen maar ten goede en zo heeft u veel voordelen.
 
Belangstelling
Heeft u belangstelling om uw inboedelverzekering of uw totale verzekeringspakket via assurantiekantoor Bremer af te sluiten, neemt u dan rechtstreeks contact op met dit verzekeringskantoor via telefoonnummer 0222 31 82 21 of mail naar bremerass@texel.com.
Dit geldt voor onze huurders op Texel maar ook in Den Helder.