Trouwe huurder

Trouwe huurder
Sinds 2005 bedanken wij onze trouwe huurders door middel van een attentie. Velen van hen wonen al jarenlang in een woning van ons. Zij zorgen er samen met ons voor dat de woning wordt onderhouden, melden reparatieverzoeken en stellen ons in de gelegenheid deze klussen uit te voeren. Ook betalen zij trouw hun huur en veroorzaken geen overlast of andere moeilijkheden. Zo heeft Woontij met veel huurders een duurzame relatie en dat is best wat waard.
 
Contact
Het jubileummoment is ook een moment van contact. Veel zaken kunnen tegenwoordig via internet worden geregeld, maar het is goed om ook op een andere manier contact met elkaar te onderhouden. Dan merken we ook dat we, juist door dat contact, onze huurders beter van dienst kunnen zijn. Op deze manier willen wij u ook laten weten dat wij het belangrijk vinden dat u het naar uw zin heeft bij ons.
 
Jubilea momenten
Op jubileummomenten krijgt u de volgende attenties:
 

  • 12,5 jaar, waardebonnen van € 12,50
  • 25 jaar, keuze uit een dinerbon van € 50,- of aandeel Texelenergie
  • 40 jaar, een waardebon van € 200,- of een waardebon van € 150,- en een aandeel van Texelenergie
  • 50 jaar, verrassings verwen idee in overleg met familie
     
    Uitgesloten
    Uitgesloten worden huurders met huurachterstand in het afgelopen jaar, huurders die de woning niet naar behoren bewonen en onderhouden en huurders die de laatste drie jaar overlast veroorzaakt hebben. Jaarlijks wordt in december het aantal jubilea bepaald. De jubilarissen ontvangen in januari een brief.
Trouwe huurder

Trouwe huurder

Ruim 40 jaar woon ik in een woning van Woontij. Een heerlijk huis. In al die jaren is er veel veranderd. Het vrije uitzicht op de polder is inmiddels veranderd in een drukke straat, maar ik vind het nog steeds een gouden stek.