Serviceabonnement

Klein onderhoud in de woning valt onder de verantwoordelijkheid van de huurder. Maar wat, als u deze niet zelf kunt of wilt doen?

Met het serviceabonnement kunt u een aantal klussen aan ons uitbesteden. Het gaat niet uitsluitend om technische klussen. Ook ander woongerelateerde zaken kunt u aan ons uitbesteden. Bijvoorbeeld op het gebied van administratie. Naast intensieve samenwerking met onze maatschappelijke partners hebben wij een serviceabonnement ontwikkeld voor extra diensten en service. Vooral voor ouderen is het prettig zich ondersteund te voelen en een aantal zaken uit handen te kunnen geven. Onze extra diensten kunnen een bijdrage leveren aan de dagelijkse gang van zaken in en om uw woning, als u daar (tijdelijk) niet goed toe in staat bent. Voor deze extra diensten vragen wij een kostendekkende vergoeding. In onze folder Zorgeloos Wonen kunt u meer lezen over deze service.

 

 

Abonnement Buurtconciƫrge

Abonnement Buurtconciƫrge

Voor kleine klusjes in en om huis heb ik een buurtconciërgeabonnement bij Woontij. De buurtconciërges hebben bij mij al aardig wat klusjes gedaan. Van lampen ophangen en een tochtstrip plakken tot een heg snoeien. Ze werken netjes met eigen gereedschap en ruimen alles op.