Verhuisservice

Een (nieuwe) woning
En dan opeens, is het zover. Je reageert al tijden op de vrijgekomen woningen van Woontij en dan komt het bericht. De officiële woningaanbieding is daar. Eerst gaan kijken en er dan nog een paar nachtjes over slapen. Maar als je besluit om de woning te accepteren, dan staat er ook een verhuizing voor de deur.

En dan verhuizen
Verhuizen doe je niet dagelijks. Het is een ingrijpende gebeurtenis waarbij veel komt kijken. Vooral ouderen kunnen enorm opzien tegen een verhuizing. Daarom is het belangrijk om deze goed voor te bereiden. Woontij heeft een groot aantal woningzoekenden. Mensen willen groter wonen, of juist kleiner of willen liever naar een andere buurt. Speciaal voor onze ouderen bewoners die kleiner willen wonen hebben wij 'zorgeloos verhuizen' bedacht.

Wie kan mij helpen met verhuizen?
Omdat Woontij woningen zowel in Den Helder als op Texel verhuurt, zien we ook dat er tussen die beide plaatsen verhuisd wordt. Om in dit proces te kunnen adviseren en eenvoudig contacten te kunnen leggen tussen de verhuizer en de huurder, is Woontij een samenwerking aangegaan met Beers Verhuizingen.

Speciale korting voor huurders
Huurders van Woontij in Den Helder en op Texel kunnen met korting gebruik maken van de verhuisdiensten van Beers Verhuizingen. Daarnaast kunnen de buurtconciërges aanvullende diensten aanbieden. U kunt daarbij denken aan advies, begeleiding, het leveren van verhuisdozen, het demonteren van zaken of juist het weer in elkaar zetten in de nieuwe woning. In deze folder  Verhuisflyer Woontij.pdf leest u hier alles over.

Niets vergeten?
Om zeker te weten dat u niets bent vergeten kunt u via deze site kijken of u aan allerlei instanties al hebt doorgegeven dat u gaat verhuizen.