Disclaimer

Stichting Woontij is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website.

 

We doen ons uiterste best deze actueel te houden. Komt u toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan vragen wij u vriendelijk ons even een mailtje te sturen. U kunt uw mailtje sturen naar [email protected]

We besteden de grootst mogelijke aandacht en zorg aan de gegevens en informatie die op deze website zijn geplaatst. Woontij kan de inhoud van deze website wijzigen zonder vooraankondiging. Aan de inhoud van deze site kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. De (intellectuele eigendoms-)rechten van deze site waaronder teksten, afbeeldingen, vormgeving, databestanden, foto’s en overig beeldmateriaal liggen bij Woontij.  De site wordt uitsluitend voor persoonlijk en niet commercieel gebruik ter beschikking gesteld.

Verwijzingen of hyperlinks naar websites van derden zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruikers van de website van Woontij. We zijn niet aansprakelijk voor door derden verstrekte informatie.

 

Anonimiteit

U bezoekt deze website anoniem. Wel willen wij graag een beeld krijgen van het aantal bezoekers van onze site en welke pagina´s er bezocht worden. Wij kijken dus alleen naar aantallen en niet naar wie onze site heeft bezocht. Uw gegevens blijven dus anoniem.

 

Veiligheid

Het bezoeken van een deel van deze website (Mijn Woontij) is met persoonlijke inloggegevens beschermd. Uiteraard maken wij gebruik van beveiligingscertificaat (SSL). Zo wordt voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot uw persoonsgegevens.