Huurderspanel

Wonen naar wens

Woon jij prettig, veilig, gezond en duurzaam? Jouw mening is belangrijk voor ons! Meld je aan voor het huurderspanel en deel je mening.

Wat is het huurderspanel?

Wij vinden het belangrijk om te weten wat onze huurders van ons vinden. Daarom zijn we afgelopen jaar gestart met het huurderspanel om een beter beeld te krijgen van wat er leeft onder onze bewoners. Het huurderspanel is een groep huurders die met ons mee wil denken en die wij om hun mening kunnen vragen over verschillende onderwerpen. Het huurderspanel is een aanvulling op de overleggen die we hebben met de bewonersverenigingen. 

Waarom meedoen?

Door lid te worden van het huurderspanel kun je je mening laten horen over allerlei thema's die voor jouw als huurder belangrijk zijn. Je kunt je mening geven over bijvoorbeeld je woning, je buurt, je wensen en je ervaringen met Woontij. Hierdoor kunnen we onze dienstverlening verbeteren, beleid aanpassen en inspelen op toekomstige ontwikkelingen.

Hoe werkt het?

Meedoen is heel eenvoudig. Dit kan vanaf je computer, tablet of telefoon, op een moment dat jou goed uitkomt. 3 keer per jaar sturen we je een e-mail met een digitale enquête. Het invullen van de enquête neemt maximaal 10 minuten in beslag. Je kunt altijd zelf kiezen of je mee wil doen aan een vragenlijst of niet. Voor het huurderspanel hebben zich inmiddels al meer dan 240 huurders aangemeld. Na afloop informeren we je over de resultaten van het onderzoek.

Fysieke bijeenkomst

Één keer per jaar organiseren we een fysieke bijeenkomst waar je de mogelijkheid hebt om direct met ons in gesprek te gaan over belangrijke onderwerpen. Zo bieden we een gevarieerde kans om jouw stem te laten horen en deel te nemen aan de verbetering van je woonomgeving. 

Uitkomsten huurderspanel

Inmiddels heeft het eerste panel plaatsgevonden. Aan dit panel deden maar liefst 128 huurders mee. Wij vinden het belangrijk dat huurders de kans krijgen om mee te denken en dus mee te doen. Benieuwd naar de uitkomsten van het eerste panel? Het huurderspanel ging over de tevredenheid van onze algemene dienstverlening, verschillende communicatiekanalen en informatieverstrekking. Woontij vindt het belangrijk dat niet alleen onze woningen, maar ook onze algemene dienstverlening naar wens is. Ook hechten we veel waarde aan goede communicatie met onze huurders. Hieronder vind je de algemene uitkomsten van de eerste online vragenlijst. Mocht je na het lezen van deze informatie nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

Bekijk hier de resultaten van het huurderspanel
Lees voor

Aanmelden

Iedere huurder van Woontij van 18 jaar en ouder kan zich aanmelden voor het huurderspanel.  Je kunt per vragenlijst altijd zelf kiezen of je mee wil doen of niet.  De gegevens van panelleden worden nooit ter beschikking gesteld aan derden.

Huurderspanel

Uw gegevens

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Verzenden