Verzekeringen

Betaalbaar wonen voor iedereen is een belangrijke doelstelling van Woontij. De premie van de inboedel- en andere verzekeringen is onderdeel van de woonlasten. U kunt gebruik maken van een aantrekkelijk collectief aanbod.

We hebben er allemaal mee te maken. Premies van deze verzekeringen zijn een onderdeel van uw woonlasten. Een goede (inboedel)verzekering is van groot belang. Niet alleen tegen schade aan uw inboedel, maar ook tegen schade aan veranderingen die u zelf aan of in uw woning heeft aangebracht is het verstandig verzekerd te zijn. Dit wordt ‘huurdersbelang’ genoemd. In de inboedelverzekering wordt dit huurdersbelang automatisch meeverzekerd. Hieronder vallen bijvoorbeeld

  • behang
  • schilderwerk
  • eigen keuken
  • een extra schuurtje
  • andere zelf aangebrachte veranderingen.

De totale premie voor schadeverzekeringen is afhankelijk van de gezinssamenstelling, persoonlijke bezittingen en wensen van de klant. De premie is voor een gezin al snel € 800,- per jaar. Een premie korting van € 150,- (25%) is dan leuk meegenomen.

Belangstelling

Heeft u belangstelling om uw inboedelverzekering of uw totale verzekeringspakket via assurantiekantoor Bremer af te sluiten? Neemt u dan rechtstreeks contact op met dit verzekeringskantoor via telefoonnummer 0222 – 31 82 21 of bremerasstexelcom.
Ook als u nog een langlopend contract bij een andere maatschappij heeft, is het zinvol om te reageren.

Naar boven