Glasvergoeding. Direct goed geregeld

Glasvergoeding bij schade. Direct goed geregeld.

Via Woontij bent u verzekerd tegen glasschade. Hiervoor betaalt u een vergoeding van € 0,90 per maand. Het bedrag wordt gelijktijdig met uw huur geïnd. Bij schade wordt al het glas aan de binnen- en buitenkant van de woning vergoed.

Wij vergoeden geen schade  die is veroorzaakt of verergerd door een ernstige mate van schuld, roekeloosheid of opzet van huurder of zijn/haar bezoek. Met andere woorden: als de schade door opzet of ruw gedrag is ontstaan, wordt deze niet vergoed. De kosten voor herstel zijn dan voor uw eigen rekening.

Spiegels, ruitjes in binnendeuren, etc. vallen niet onder deze glasvergoeding.

Is er sprake van vandalisme? Dan doet de huurder van de woning binnen 48 uur aangifte bij de politie. Wij proberen de schade dan te verhalen bij de dader. Wij zorgen er uiteraard voor dat de schade wordt hersteld. 

Melding van schade

Als u deelneemt aan de glasvergoeding, kunt u glasschades 24 uur per dag melden.  

  • glasschade voor Texel             telefoonnummer  06  20 01 35 76
  • glasschade voor Den Helder   telefoonnummer  0223 67 77 77

U kunt zowel gebroken ruiten als lekke isolatieruiten melden. De glaszetter herstelt uw ruiten kosteloos. Betaalt u niet voor deze glasvergoeding? Dan zijn alle schadekosten voor uw eigen rekening. Herstel zal zo mogelijk binnen 24 uur geschieden. Indien, bijvoorbeeld in verband met levertijden van materiaal, herstel binnen 24 uur niet mogelijk is wordt een tijdelijke voorziening getroffen. Herstel wordt uitgevoerd conform de geldende voorschriften. Wilt u liever geen glasverzekering, omdat dit bijvoorbeeld in uw inboedelverzekering is meeverzekerd? Geeft u dit dan aan ons door.


 

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden