Handig, zo'n serviceabonnement

Heeft u al een serviceabonnement? Huurdersonderhoud én materiaal voor € 6,00 per maand.

Wilt of kunt u het huurdersonderhoud niet zelf uitvoeren, dan kunt u dat aan ons uitbesteden. Dit kan met ons serviceabonnement. Voor € 6,00 per maand (prijspeil 2021) voeren wij een groot gedeelte van het wettelijke huurdersonderhoud (inclusief materialen) voor u uit. Onderhoud wat een gevolg is van onzorgvuldig handelen door huurder, huisgenoten of bezoek wordt altijd in rekening gebracht.

Als u via onze website een reparatieverzoek aanvraagt, ziet het systeem dat u een serviceabonnement heeft afgesloten. Eén van onze buurtconciërges komt dan bij u langs om de reparatie uit te voeren. In sommige gevallen besteden wij de werkzaamheden uit aan een extern bedrijf. Heeft u nog geen serviceabonnement? Vul dan dit formulier in om u aan te melden.

Heeft u hulp nodig bij kleine werkzaamheden in en om huis welke niet vallen onder huurdersonderhoud?

Heeft u hulp nodig bij het doen van kleine werkzaamheden in en om huis die niet onder huurdersonderhoud vallen? (bijvoorbeeld voor het ophangen van een lamp of het bijvullen van de cv) .

Huurders Texel
Wij adviseren onze Texelse huurders contact op te nemen met Texels Welzijn. Het telefoonnummer is 0222 312 696.

Huurders Den Helder en Julianadorp
Huurders uit Julianadorp en Den Helder kunnen voor alle kleine serviceklusjes in en rond het huis contact opnemen met het Servicepunt WonenPlus Den Helder Bernhardplein 76E 1781 HK Den Helder. Wonen Plus is te bereiken maandag, dinsdag en donderdagochtend tussen 9.00 - 12.00 uur op telefoonnummer 088 0075 261  of via de mail: wonenplus-denhelder@meewering.nl 

Materiaalkosten zijn voor uw rekening. Het klusje wordt verder gratis voor u uitgevoerd. Het lidmaatschap kost € 4,- per maand.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden