Liftonderhoud

Liftonderhoud

We vinden het belangrijk dat de liften in onze gebouwen regelmatig onderhouden worden. Sinds kort zijn we hiervoor samen gaan werken met Otis, een bedrijf dat liften produceert en onderhoud.

Voorzorgsonderhoud

Om te voorkomen dat er problemen ontstaan met de liften, voeren we uit voorzorg onderhoud uit. We hebben hiervoor een vast schema, zodat alle liften op tijd onderhoud krijgen en gekeurd worden. Zo kunnen we de levensduur van de liften verlengen en onverwachte problemen verminderen. Tijdens de controle kijken we of de liften goed werken. Als we kleine problemen ontdekken, laten we deze meteen repareren om grotere storingen te voorkomen.

Liftverbeteringen

Dit betekent dat we onze liften verbeteren, zodat ze blijven voldoen aan de huidige veiligheids- en kwaliteitsnormen. Op die manier zorgen we voor betrouwbare en veilige liften en proberen we liftstoringen zoveel mogelijk te voorkomen.

Storingsnummer voor liften

We begrijpen dat een liftstoring erg vervelend voor je kan zijn en dat het snel verholpen moet worden. Daarom kun je als huurder van Woontij¹ zelf contact opnemen met het storingsnummer wanneer je een probleem met de lift ervaart.

Je kunt Otis bereiken op het telefoonnummer 0800 - 022 47 52 of een e-mail sturen naar nlotislineotiscom.

¹ Bent u een huurder van Schuttehoek of Schuttehof?

Het contract met Otis voor deze gebouwen gaat in per 01 januari 2024. Tot die tijd kun je contact opnemen met Kohne Liften via het telefoonnummer 0900 - 22 555 66.