Wie voert ons liftonderhoud uit?

Wie voert ons liftonderhoud uit?

Na 7 jaar te hebben samengewerkt gaan Total Lift Care uit Wieringerwerf (het onderhoudsbedrijf voor de liften van Woontij) en Devenco Lifttechniek uit Hoevelaken officieel verder als één bedrijf onder de naam MP Devenco-TLC.  

De onderhoudsmonteurs van Total Lift Care komen dus in een ander jasje en met een ander logo op de bedrijfswagens bij onze wooncomplexen om onderhoud uit te voeren. Voor u als bewoners verandert er verder niets. Alleen de telefoonnummers wijzigen. De telefoonnummers van de spreekluisterverbindingen in de liften zijn aangepast. 

Liftopsluiting
Mocht u in de lift opgesloten zitten dan drukt u op de knop van de spreekluisterverbinding en krijgt u een eerstelijnsmonteur van de firma Taylor aan de lijn (voor de liften in Den Helder) of een eerstelijnsmonteur van de firma IBS-OELE aan de lijn (voor de liften op Texel). Als tweedelijnsnummer in de liften (deze nummers worden gebruikt als het eerste nummer niet wordt opgenomen) worden de telefoonnummers dus naar MP Devenco-TLC doorgeschakeld. Voorlopig worden de nummers die u nu nog belt dus vanuit Wieringerwerf  doorgeschakeld.  

Liftstoringen
Het telefoonnummer dat u kunt bellen voor storingen is allereerst natuurlijk het algemene nummer van Woontij op 088 966 68 45. Bij storingen buiten kantoortijden mag ook rechtstreeks bellen naar telefoonnummer 033 4566 631. Bij een eerstvolgende onderhoudsbeurt van de lift in uw complex worden de huidige liftstickers van Total Lift Care vervangen door stickers van MP Devenco-TLC met het rechtstreekse nummer erop. Wanneer dit precies gaat gebeuren is voor elke lift verschillend, maar dan bent u in ieder geval alvast op de hoogte.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden