Onderhoud van badkamers, keukens en toiletten

Om ervoor te zorgen dat je prettig blijft wonen en de kwaliteit van de voorzieningen in jouw huis behouden blijft, is het mogelijk een opzichter langs te laten komen als je keuken 25 jaar en je badkamer of toilet 30 jaar oud is. De opzichter beoordeelt of de keuken, badkamer of toilet gerenoveerd gaat worden.

Keuzevrijheid

Bij Woontij vinden we het belangrijk dat je woont naar wens. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende formaten en kleuren vloertegels en wandtegels voor je badkamer en toilet. Voor keukens heb je ook de vrijheid om de kleuren van het aanrechtblad, handgrepen en kastjes te kiezen, zodat je echt kunt wonen naar wens.

Let op! Op dit moment nemen we geen nieuwe aanvragen in behandeling

Voor alle badkamers, keukens en toiletten zullen we tot medio 2024 geen nieuwe aanvragen in behandeling nemen vanwege logistieke problemen. Ook nemen we op dit moment geen individuele aanvragen voor inductiekoken in behandeling. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn, maar we werken hard aan een oplossing om in de toekomst weer de kwaliteit te kunnen bieden die je van ons mag verwachten.

Heb je al een aanvraag ingediend?

Als je vorig jaar (in 2023) een aanvraag hebt ingediend én al een toezegging hebt ontvangen voor het vraaggestuurde onderhoud of inductiekoken, dan zal het onderhoud in de eerste helft van dit jaar plaatsvinden. Heb je dit jaar (in 2024) een aanvraag ingediend, dan zullen we je aanvraag in de tweede helft van dit jaar oppakken.

Heb je vragen?

Heb je vragen?

We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen en zullen duidelijk communiceren zodra we de aanvragen weer in behandeling kunnen nemen.

Mocht je nog vragen hebben, bijvoorbeeld over een al ingediende aanvraag, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze opzichters.

Contactgegevens opzichters:

Gemeente Texel

Gemeente Den Helder