Vacatures Bewonersvereniging Nieuwediep

Complex- en wijkvertegenwoordigers gezocht

De BVN zoekt vertegenwoordigers voor :Spoorstraat, Heemskerckstraat en de wijken Doorzwin en Boterzwin

Als Complexvertegenwoordiger speel je een belangrijke rol in het vertegenwoordigen van de belangen van bewoners en het bevorderen van een sterke gemeenschap. Je zult verantwoordelijk zijn voor het communiceren met bewoners, het organiseren van bijeenkomsten, het verzamelen van feedback en het samenwerken met het bestuur om positieve veranderingen te bewerkstelligen.

De BVN is op zoek naar iemand met communicatieve vaardigheden, een proactieve houding en een passie voor het verbeteren van de leefomgeving. Je moet in staat zijn om effectief te communiceren met diverse belanghebbenden, zoals bewoners en het bestuur. Ervaring is niet belangrijk, met jouw inzet, en ondersteuning van het bestuur van de Bewonersvereniging Nieuwediep moet dit goed komen.

Ben je geinteresseerd in deze uitdagende rol en denk dat je de juiste persoon bent om de belangen van de bewoners van jouw complex te vertegenwoordigen?

Dan nodigt de BVN je van harte uit om te reageren en je op te geven als vertegenwoordiger voor jouw complex of wijk! Stuur hiervoor een mail met je gegevens naar de secretaris: [email protected] of neem rechtstreeks contact op met de secretaris op telefoonnummer 06-18 81 89 65

Niet geheel onbelangrijk, voor jouw inzet 1 x per maand op de eerste vrijdag van de maand met uitzondering juli en augustus i.v.m. vakantie ontvangt u een vrijwilligers vergoeding van €45,- per kwartaal. Daarnaast ontvang je, in overleg met de penningmeester, eventueel gemaakte onkosten.