Campus de Potvis

Voor de werkgelegenheid is het zeeonderzoek zoals dat bij het NIOZ plaatsvindt van groot belang.

Op maat gesneden huisvesting voor medewerkers en studenten maakt het voor hen veel gemakkelijker om naar Texel te komen. Hierdoor kunnen ook extra wetenschappelijke activiteiten op Texel  plaatsvinden. Als facilitair bedrijf heeft Woontij met plezier een belangrijke bijdrage geleverd aan deze ontwikkelingen. Door goede huisvesting op “De Potvis” neemt de druk op de woningmarkt voor de overige woningzoekenden ook af. Een dubbel motief voor ons dus om deze investering te doen.

De Potvis- appartementen bieden woonruimte aan medewerkers van kennisinstituut NIOZ en andere instituten die zich bezighouden met wetenschap, onderwijs en educatie. De Campus is makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer en ligt bij de veerhaven.  

Campus De Potvis bestaat uit:

  • 30 tweekamer appartementen
  • 38 eenkamer-appartementen
  • 6 slaapzalen

Reserveren kunt u doen via deze site. Hoe de appartementen eruit zien en hoe ze zijn gemeubileerd leest u hier. Naast de appartementen zijn er ook 19 eengezinswoningen. Deze woningen worden aangeboden via ons aanbodprocedure.

Huurtoeslag

Voor huurcontracten langer dan zes maanden kunt u een aanvraag voor huurtoeslag doen. De Belastingdienst beslist of u voor huurtoeslag in aanmerking komt. U moet dan in elk geval ingeschreven zijn bij de gemeente Texel, de Nederlandse nationaliteit hebben of een andere geldige verblijfsvergunning.

Huurprijzen per 1 juli 2018

Naar boven
Veelgestelde vragen over:

Campus De Potvis