Woningaanbod via de website

Deze woningen worden verhuurd aan de woningzoekende die het langst staat ingeschreven. Voor onze huurders geldt als inschrijfdatum de datum van het huidige huurcontract. Voor niet-huurders geldt de inschrijfdatum. Deze is gelijk aan de betalingsdatum van het inschrijfgeld. 

In de advertentie vindt u, per woning, alle informatie over doelgroep, gezinsgrootte en passend inkomen. Via het klantportaal ("Mijn Woontij"), kunt u uw reactie plaatsen. Heeft u bij de inschrijving uw zoekprofiel (woonwens) opgegeven? Dan krijgt u een melding (tipbericht) als er een woning vrijkomt die voldoet aan uw woonwens. U kunt dan zelf besluiten of u al of niet op dit aanbod wilt reageren.

Is het niet mogelijk te reageren?

Het kan zijn dat u na het plaatsen van uw reactie een bericht krijgt dat uw reactie niet wordt meegenomen. De reden hiervoor is dat, volgens de bij ons bekende gegevens, uw gezinsgrootte of inkomen niet past bij de aangeboden woning. Het is daarom van groot belang dat u ervoor zorgt dat uw inschrijfgegevens steeds kloppen met uw situatie. U kunt uw gegevens op elk, door u gewenst moment, aanpassen in het klantportaal.

Als de reactietermijn is verstreken wordt de woning aangeboden aan de woningzoekende met de oudste inschrijfdatum.  Hoe het verder gaat, leest u hier.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden