Contact met ons kantoor tijdens Corona crisis

Telefonische bereikbaarheid in onze 1,5 meter samenleving

Rekening houdend met de huidige regels (1,5 meter samenleving) is het niet mogelijk om allemaal tegelijk op kantoor te werken. Onze medewerkers werken daarom nog steeds regelmatig thuis. Hierdoor zijn we wellicht iets minder goed bereikbaar. We zijn inmiddels wel allemaal mobiel bereikbaar. Onze telefoonnummers en mailadressen staan hier. U kunt dus ook direct contact opnemen met de medewerker die u zoekt.  We doen er alles aan om onze dienstverlening zo goed mogelijk te blijven organiseren. Lukt het niet om ons te bereiken via het centrale telefoonnummer? Belt u dan meteen naar de juiste medewerker. Is deze in gesprek? Spreek dan even u naam en telefoonnummer in zodat de persoon u terug kan bellen. Of u stuurt een mailtje naar info@woontij.nl.  Wij danken u hartelijk voor uw begrip en uw medewerking. 

Telefonische bereikbaarheid

We zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Ons telefoonnummer is 088 - 966 68 45. Van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 16.30 krijgt u medewerkers van Woontij aan de lijn.  Buiten deze tijden wordt u te woord gestaan door Interswitch, onze telefonische boodschappendienst. Wij adviseren u alleen te bellen buiten kantoortijden als er sprake is van spoedeisende zaken die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten. Bijvoorbeeld gaslekken, ernstige waterlekkage, ernstige verstopping van een afvoeren en andere calamiteiten waarbij schade is of kan ontstaan.

Reparatieverzoeken

Reparatieverzoeken kunt u elke dag melden tussen 8.30 en 10.30 uur. Daarna kunnen alleen de spoedzaken doorgegeven worden. U kunt uw reparatieverzoeken ook online inplannen via uw huurderportaal of een mail sturen naar reparatieverzoeken@woontij.nl

Bezoek

Voor bezoek aan ons kantoor heeft u een afspraak nodig. Voordeel van een afspraak is dat u zelf dag en tijdstip kunt bepalen en een afspraak maakt met diegene die u wilt spreken. En wij weten wie er komt en we zijn er op dat moment ook voor u. Bent u niet in staat om langs te komen? Wij komen, als u dat wenst, ook op huisbezoek.

Adres kantoor Texel
Thijsselaan 2, 1791 VH  Den Burg

Adres kantoor in Den Helder
Hertzogstraat 82, 1782 RP  Den Helder.

Bankrekeningnummer voor huurbetaling
IBAN: NL80 RABO 0362 5048 81

Bankrekening overige: crediteuren, verlengingen, inschrijfgeld, taxaties e.d
IBAN: NL77 RABO 0362 5539 20

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden