Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Afgelopen vrijdag (31 januari) heeft de rechtbank ‘PLEKvoor’ uit Utrecht failliet verklaard. PLEKvoor is een van de leveranciers van woningen in Buurtskap de Tuunen.

Publicatiedatum: 03-02-2020

PLEKvoor bouwt voor ons 23 huurwoningen (12 Tuinhuizen en 11 Vissershuisjes). Alle Tuinhuizen zijn al opgeleverd. Twee Vissershuisjes zijn geplaatst. De andere negen zouden binnenkort geleverd worden.

Woontij is overvallen door het bericht en inventariseert nu samen met de gemeente en curator wat de gevolgen en mogelijkheden zijn. En wat dit betekent voor de planning en verdere ontwikkeling van de wijk. De Vissershuisjes zouden geplaatst worden op het Hoekerf en het Nieuwe Marserf. Of deze nog komen en wanneer is allemaal erg onzeker. Deze situatie kan ook gevolgen hebben voor de planning van de andere woningen op die erven. 

Woontij en de gemeente doen er alles aan om de gevolgen en eventuele vertraging te beperken. Alle direct betrokkenen zijn via de mail op de hoogte gesteld. 

Afgelopen vrijdag berichtten we nog blij over het feit dat er inmiddels 54 blije huurders in de Tuunen wonen. We blijven positief en gaan uit van een oplossing. Voor alle mensen die dachten in april, mei de sleutel te kunnen ontvangen is dit een hele grote tegenvaller. 

 

 

Deel deze pagina