Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Bericht voor alle Woontij-huurders in Den Helder en Julianadorp

Publicatiedatum: 22-06-2020

Dit jaar, midden in de Coronacrisis, bestaat de Bewonersvereniging Nieuwediep 12,5 jaar. Het plan was dit jaar dat heugelijke feit, samen met u, te vieren, maar dat is onder de huidige omstandigheden nu niet mogelijk.

Maar, ........ wat in een vat zit verzuurt niet.
In dit jubileumjaar willen wij graag van u horen of u als huurder tevreden bent over ons werk. Werk dat door vrijwilligers wordt gedaan door voor uw rechten als huurder op te komen. De Woonbond kwam met het project “een stap vooruit “. Doel van dit project is te onderzoeken of het beeld van de Bewonersvereniging nog klopt met de doelstellingen zoals die in 2007, mede door u,  zijn geformuleerd. Maar ook om u als huurder meer te betrekken bij uw belangenbehartiging. 

Een onderdeel van dit project is de enquête die u inmiddels per post of via de mail heeft ontvangent. Wij vragen u met nadruk om deze enquête, die is opgesteld in overleg met de Woonbond, de vertegenwoordiger van hurend Nederland, niet zomaar terzijde te leggen en klein moment van uw tijd te willen besteden aan het beantwoorden van de vragen. 

Huurders waarvan geen e-mailadres bij ons bekend is, ontvangen de enquete per post. In de envelop een retourenvelop met een antwoordnummer, zodat u de ingevulde enquete zonder kosten kunt retourneren. Als u een mail heeft ontvangen met de enquête, maar toch liever een papieren versie ontvangt is een telefoontje naar de secretaris genoeg om de enquete alsnog via de post te ontvangen. 

Laat uw stem als huurder van Woontij in Den Helder horen. Dat is ook in uw eigen belang. Bijvoorbaat hartelijk dank voor uw tijd. 

Met vriendelije groet, 
Arnold Smit
Secretaris Bewonersvereniging-Nieuwediep.

M:06 57614952

 

 

          

 

 

Deel deze pagina