Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Bewoners Downtown blij na verbouwing

Publicatiedatum: 31-10-2022

Nadat de locatie aan de Beatrixlaan (voormalige Kompasschool) niet haalbaar bleek voor een nieuwe woonlocatie voor DownTown, is Woontij met het bestuur van DownTown aan tafel gaan zitten om te kijken of het huis aan de Burgerhoutstraat zodanig verbouwd kon worden dat het grootste deel van de wensen van ouders en bewoners uitgevoerd kon worden.

Na diverse gesprekken bleek dit gelukkig te kunnen. Door de goede samenwerking tussen DownTown en Woontij is de woonlocatie inmiddels verbouwd. Alle bewoners hebben nu de ruimte die nodig is. Niet in de laatste plaats door de onvermoeibare inzet van de ouders en het feit dat zij een aantal zaken zelf konden bekostigen.

De ouders hebben zelf vervangende woonruimte gevonden en nadat de tijdelijke verhuizing een feit was begon in mei bouwbedrijf Duin aan het uitvoeren van de werkzaamheden. Dit onder toezicht van Dirk Koster die als projectleider voor dit werk door Woontij werd ingehuurd. Zaterdag 29 oktober hebben we met eigen ogen kunnen zien waartoe deze samenwerking heeft geleid. Een prachtige aanbouw waar iedereen een eigen plekje heeft, gerenoveerde badkamers, een nieuwe keuken en een grotere schuur zijn de grootste ingrepen die zijn gedaan.

Een huis vol blije gezichten. Nu de verbouwing compleet is, konden de bewoners trots hun nieuwe onderkomen laten zien. Wat is er hard gewerkt en wat ziet het er prachtig uit. Een fijne keuken waar ook samen gegeten kan worden en een prachtige woonkamer waar de hele groep samen op de bank past. Allemaal een eigen kamer naar wens en eigen smaak ingericht. Een kleinschalige woonvoorziening waarbij de ouders samenwerken zodat wonen en zorg voor hun kinderen goed geregeld is.

Fijn dat alle bewoners, hun ouders en zorgverleners blij zijn met het prachtige resultaat.

 

Deel deze pagina