Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Heeft u kinderen in de leeftijd van de basisschool? Misschien is het Tuindorp dan een leuk activiteit in de vakantie?

Publicatiedatum: 27-05-2020

Tuindorp is het alternatief voor Bouwdorp in deze Coronatijd en is van maandag 6 juli t/m vrijdag 10 juli 2020. Tuindorp is voor Texelse kinderen van 6 jaar t/m groep 8 van de basisschool.

Inschrijving Tuindorp 2020

Tijdens Tuindorp gaan kinderen een hut bouwen in hun eigen tuin met als thema dit jaar:

                               Onbewoond eiland

De kinderen ontvangen daarvoor een Tuindorppakket. Hierin zit:
touw, een waterpistool, verf, een kwast, wit doek, een zakje marshmallows en een pallet (voor de pallet kunt u kiezen bij inschrijving of u dat wilt of zelf hout heeft). U kunt bij inschrijving ook kiezen of u het Tuindorppakket bezorgd wilt hebben (€5,- extra) of dat u het zelf komt halen. Deelname aan Tuindorp kost € 10,00 p.p.

Heeft u geen eigen tuin, dan kunt u misschien vragen of u de tuin van familie of vrienden mag gebruiken. Of uw kind(eren) mogen meedoen met een vriendje/vriendinnetje in hun tuin. Als dat allemaal niet mogelijk is en uw kind(eren) willen wel graag meedoen met Tuindorp, dan kunt u bij de inschrijving in het vakje “opmerkingen” aangeven dat u geen beschikking heeft over een tuin, contact opnemen met ons via mail: infoyoung4evernl of bellen naar 06-44083613.

Vanaf vrijdag 3 juli worden de Tuindorppakketten bezorgd of kunt u ze afhalen. Een tijdstip voor afhalen of bezorgen ontvangt u na inschrijving in de bevestigingsbrief. Uiteraard volgen wij alle richtlijnen van het RIVM.

Tijdens Tuindorp zijn er ook leuke prijzen te winnen. Elke dag om 9.00 uur is er online een Tuindorpjournaal op onze sociale media. Tijdens het Tuindorpjournaal krijgen de kinderen elke dag een opdracht mee. Aan het einde van de dag mogen zij een filmpje of foto sturen van de uitgevoerde opdracht. De volgende dag wordt dan tijdens het Tuindorpjournaal de winnaar bekend gemaakt. Op vrijdag zijn er 3 prijzen te winnen voor de mooiste hut.

Natuurlijk hebben we ook weer een liedje en zullen jullie de hele week ook allerlei begeleiders voorbij zien komen. Zo hoeven de kinderen ze niet het hele jaar te missen. De inschrijving van Tuindorp 2020 is al van start gegaan. U kunt uw kind inschrijven op onze website www.young4ever.nl Wanneer u kind(eren) definitief zijn ingeschreven ontvangt u binnen enkele dagen een bevestigingsbrief via het opgegeven emailadres met daarin meer informatie.  

 

Deel deze pagina