Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Vakantiewerk met inhoud – Onderzoeker (HBO/WO student)

Publicatiedatum: 15-06-2021

‘Corona-moe’? Ga gratis op (werk)vakantie naar Texel!

‘Goed wonen is de basis voor welzijn en geluk.’ – Weet jij dit op een juiste manier te analyseren en in kaart te brengen, dan zoeken we jou!

 

Woontij verzorgt sociale volkshuisvesting op Texel en in Den Helder.

Op Texel is woningnood. Woontij staat voor een grote opgave. In de komende 5 jaar moet de gemiddelde wachttijd voor een sociale huurwoning van meer dan 5 jaar worden teruggebracht naar 2 jaar. We hebben data nodig om weloverwogen beslissingen te kunnen nemen.

In Den Helder is ons beleid gericht op bijzondere woonvormen en doelgroepen. We noemen dit de ‘magische mix’. We willen weten waar bewoners behoefte aan hebben en hoe onze huidige woningvoorraad hierop aansluit.

Er zijn verschillende thema’s gedefinieerd die onderzocht moeten worden. Je gaat aan de slag met een van de thema’s. Dit doe je door het uitvragen van informatie bij huurders, woningzoekenden en inwoners. Naast het versturen van enquêtes, ga je letterlijk de wijk in. Vervolgens ga je deze data analyseren en stel je een rapportage op.

Je kan rekenen op een aantrekkelijke vergoeding en een week lang gratis verblijf op Texel!
En na het werk is er nog voldoende tijd om van het eiland te genieten.

Wonen staat hoog op de politieke agenda. Vooral voor jongeren is het lastig om geschikte huisvesting te vinden. Dit is je kans om iets voor de maatschappij te kunnen betekenen. Jouw inbreng doet ertoe!

Lijkt dit je wat? Maak een filmpje met waarom we jou moeten hebben en wat je studeert. Schrijven mag natuurlijk ook. App of mail dit vóór 22 juni naar Esther Scholten (manager Wonen & Financiën): 06-118 587 44 of [email protected] 

Wees er snel bij, want we hebben maar 6 opdrachten te verdelen.

Wie:    HBO/WO studenten
Wat:    sociaal vaardig, analytisch, schriftelijk uitdrukkingsvaardig, afronder, rijbewijs (is handig, maar hoeft niet)
Waar:    Texel, gratis verblijf op onze campus De Potvis
Wanneer:    2 tm 14 augustus (1e  week op Texel)

Oh ja….
- Wil je als onderzoeksteam op (werk)vakantie? Meld je dan samen aan ;-)
- Wil je liever niet op vakantie, dan kan dat ook!

 

Deel deze pagina