Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Zonnepanelen voor een groot deel van de huurwoningen in Julianadorp

Publicatiedatum: 15-06-2021

Een groot deel van onze huurders van onze woningen in Julianadorp krijgt binnenkort een aanbod van Wocozon om een aantal zonnepanelen op het dak van de woning te laten leggen.

Lagere energiekosten?

Het gaat hierbij om de woningen met een verkooplabel. Deze woningen hebben allemaal al een prima energielabel. We gaan deze huurders nu een aanbod voor zonnepanelen doen. Zonnepanelen leveren goedkopere, groene, stroom. Om nieuwe ontwikkelingen te delen, vooraf informatie te verstrekken en de vragen van huurders te beantwoorden worden de huurders uitgenodigd voor een online bewonersavond. Wocozon zorgt voor een persoonlijk aanbod per woning. Met zonnepanelen wordt de woning nóg duurzamer en bespaart de huurder op de energierekening door een lager stroomtarief.

Online bewonersavond op 24 juni 2021

Tijdens de online bewonersavond vertellen medewerkers van Wocozon alles over de zonnepanelen die Woontij aanbiedt. In een livechat kunnen huurders vragen stellen.  Om deze bewonersavond te kunnen volgen melden de huurders zich vooraf aan. De presentatie duurt maximaal 1 uur.

Deel deze pagina