Werken bij Woontij
Welkom Over Woontij Nieuws & publicaties Laatste nieuws Nieuw softwarepakket Woontij

Nieuw softwarepakket Woontij

Leestijd: 1 min

Medewerkers van Woontij zijn op dit moment bezig met de implementatie van een nieuw softwarepakket. Met deze software kunnen we onze (digitale) dienstverlening verbeteren en efficiënter werken. De voorbereidingen voor deze overstap zijn in februari begonnen. En in de afgelopen maanden zijn alle scenario’s uitvoerig getest. Vrijdag 17 december wordt dit traject afgerond.

Omdat een groot deel van de medewerkers van Woontij betrokken is bij het project is het in deze periode mogelijk dat de dienstverlening niet van het niveau is dat u van ons gewend bent.

Huurdersportaal
Huurders van Woontij kunnen vanaf donderdag 9 december om 16:00 tot vrijdagochtend 17 december 09:00 niet inloggen op hun huurdersportaal. Reparaties kunnen op iedere werkdag tussen  08:30 en 10:30 telefonisch worden doorgegeven.

Woningzoekenden
Woningzoekenden zullen geen hinder ondervinden. De komende periode worden wel de Inkomensverklaringen van 2019 die door woningzoekenden zijn toegevoegd aan hun account geschoond. Vanaf 1 januari 2022 mogen wij alleen nog Inkomensverklaringen van 2020 of 2021 gebruiken. Woningzoekenden die deze nog niet hebben toegevoegd kunnen vanaf 15 december niet meer reageren op het woningaanbod, totdat een nieuwe inkomensverklaring is toegevoegd.