Welkom Over Woontij Nieuws & publicaties Laatste nieuws Samenwerken in de erftuinen van Buurtskap de Tuunen: een schoolvoorbeeld van een b(l)oeiend bewonersinitiatief!

Samenwerken in de erftuinen van Buurtskap de Tuunen: een schoolvoorbeeld van een b(l)oeiend bewonersinitiatief!

Leestijd: 1 min

Buurtskap de Tuunen - Afgelopen weekend werd Buurtskap de Tuunen omgetoverd tot een betoverende groene oase, allemaal dankzij de enthousiaste inzet van de bewoners. Hierdoor veranderden de erftuinen van de Tuunen afgelopen weekend in een oase van groen en saamhorigheid.

De bewoners hebben zich van hun meest groene kant laten zien door gezamenlijk de handen uit de mouwen te steken en de erftuinen te laten opbloeien. Onderzoek heeft aangetoond dat dit soort gezamenlijke inspanningen niet alleen de omgeving transformeren, maar ook van positieve invloed zijn op de gezondheid van bewoners en leefbaarheid in buurten.

De erftuinen zijn het bewijs van wat mogelijk is wanneer buren hun krachten bundelen voor een gezamenlijk doel. Laten we samen blijven streven naar bloeiende buurtschappen waarin saamhorigheid, inclusiviteit en duurzaamheid hand in hand gaan!