Publicaties

Oordeelsbrieven Centraal Fonds Volkshuisvesting (CFV)

Het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BKZ) houdt toezicht op woningcorporaties. Van het CFV ontvangen wij jaarlijks de oordeelsbrief. Het oordeel is op alle onderdelen positief. 

Het oordeel heeft betrekking op het boekjaar 2013 en de prognosejaren 2014 t/m 2018. Beoordeling over 2014 en prognose 2015 t/m 2019 hebben we nog niet ontvangen.

De volledige tekst van de toezichtbrief 2014 en de oordeelsbrief 2013 is hier te lezen. De brief en de financiĆ«le beoordeling over 2015 leest u hier

Corporatie in Perspectief

Met Corporatie In Perspectief (CIP) wordt door middel van bedrijfsvergelijking een beeld gegeven van de prestaties van Woontij. Het volledige rapport kunt u hier lezen. 

Aedes benchmark

Aedes heeft dit jaar voor de tweede keer de Aedes-benchmark uitgevoerd. Voor het tweede jaar achtereen was de deelname hoog, zelfs nog hoger dan vorig jaar. In totaal hebben 319 corporaties (88 procent) aan de benchmark deelgenomen. Uitgedrukt in verhuureenheden doet dit jaar 97,5 procent mee. De grotere corporaties nemen vrijwel allemaal deel aan de benchmark. De deelname onder de allerkleinste corporaties is in vergelijking met vorig jaar fors toegenomen.

Naar boven