Raad van Commissarissen

Pedro Sayers

Voorzitter

Sinds 1 april 2016 ben ik commissaris bij Woontij. Ik ben geboren en getogen in Den Helder en woon al weer meer dan tien jaar in Julianadorp. Ik heb een brede kennis en ervaring speciaal, doch niet uitsluitend, op financieel terrein. Ik zet mij graag in om Woontij gezond en florerend te houden. Daarbij zal ik het belang van de huurders goed in het oog houden.

Natanja Koster

Sinds januari 2022 ben ik aangesteld als lid van de Raad van Commissarissen van Woontij. Ik woon in Amsterdam. Het lijkt mij leuk om het eiland Texel beter te leren kennen tijdens het wandelen en hardlopen. Ik ben audit manager bij ABN AMRO. Daarvoor heb ik gewerkt als accountant bij KPMG, organisatieveranderingen begeleid, gewerkt als risicomanager en financiële onderzoeken uitgevoerd bij zeer verschillende bedrijven. Hier heb ik ervaring opgedaan met woningbouw en woningcorporaties. Ik verwacht mijn kennis en ervaring te gebruiken in mijn rol als lid van de RvC en hoop een waardevolle bijdrage te leveren als commissaris en daarmee aan de uitdagende sociale en maatschappelijke taak van Woontij.

Astrid Lof

Sinds april 2020 ben ik aangesteld als lid van de Raad van Commissarissen van Woontij. Ik ben opgegroeid in Edam en woon tegenwoordig in de Beemster. Sinds 1999 ben ik advocaat in het arrondissement Alkmaar, de laatste 13 jaar als partner van Schipper en Lof Advocaten. Ik ben gespecialiseerd in arbeidsrecht en contractenrecht. Als toezichthouder draag ik graag mijn steentje bij aan de belangrijke sociale en maatschappelijke taak waarvoor Woontij zich met haar specifieke werkgebied gesteld ziet.

Herman Ridderinkhof

Sinds maart 2017 ben ik aangesteld als nieuw lid van de Raad van Commissarissen van Woontij. Ik woon meer dan 30 jaar op Texel en heb in die tijd gewerkt bij het NIOZ en vele (vrijwillige) functies vervuld. Daarnaast heb ik me als voorzitter van de dorpscommissie van Den Hoorn o.a. ingezet voor (sociale) woningbouw in Den Hoorn, en heb ik een groot netwerk op Texel kunnen opbouwen.

Iris Barhorst

Sinds juli 2022 ben ik aangesteld als lid van de Raad van Commissarissen van Woontij. Ik ben geboren en getogen op Texel en inmiddels woonachtig in Alkmaar. Mijn opleidingen zijn bedrijfseconomisch/financieel en mijn werkervaring heb ik opgedaan bij o.a. de Rabobank en SnelStart. Woontij heb ik leren kennen als een betrokken organisatie met een uitdagende maatschappelijke doelstelling, waar ik als toezichthouder graag een bijdrage aanlever. Voor mijn deelname in de RVC breng ik graag een frisse blik mee.

Sandra Schuin

Sinds mei 2022 ben ik gestart als Bestuurssecretaris van de Raad van Commissarissen van Woontij. Al 50 jaar kom ik regelmatig op Texel en sinds 6 jaar ook eindelijk woonachtig (parttime). Woontij heb ik leren kennen als een maatschappelijk betrokken organisatie met grote uitdagingen en mooie doelstellingen. Met mijn kennis die ik heb opgedaan in uiteenlopende branches, waarin ik diverse teams heb aangestuurd, zal ik zowel Woontij als de Raad van Commissarissen zo optimaal mogelijk ondersteunen in de processen die nodig zijn voor deze uitdagingen en doelstellingen.