Geen objecten gevonden

Welke woningen komen er in Buurtskap de Tuunen?

 

Door de bouw van 100 (extra) betaalbare en duurzame huurwoningen zet Woontij een flinke stap in de bestrijding van het grote tekort aan betaalbare woningen op Texel.

In De Tuunen komen woningen voor kleine huishoudens. Daar ligt de grootste behoefte van onze woningzoekenden. Het worden geen kleine, zogenaamde Tiny Houses. Wel compacte, duurzame en comfortabele woningen met 1 of 2 slaapkamers.

We zijn zorgvuldig met het prachtige landschap van Texel. Een fraai landschap is de basis voor De Tuunen. Een landschap waarin de woningen te gast zijn. Fijne woningen met een klein stukje priv├ę-buitenruimte en veel gemeenschappelijk groen leveren goede ingredi├źnten voor een prettige woonbuurt. Zonder schuttingen, autoluw, in een open landschap met ruimte voor sociale contacten in een vitale, samenredzame buurt.

Kortom, De Tuunen is geen standaard woonwijk. Wonen in De Tuunen sluit niet aan bij de woonwensen van iedereen. Dat is een bewuste keuze. Het is belangrijk dat iedereen zijn/haar eigen keuze kan maken of wonen in Buurtskap de Tuunen bij die persoon past.

 

Bouw eerste 'Tuinhuis'

Deel deze pagina