Renovatie appartementen Den Andel

Renovatie Den Andel bijna voltooid

De renovatie van de appartementen van Den Andel is nagenoeg afgerond. 

Iets meer dan de helft van de bewoners heeft gebruik gemaakt van de wisselwoning op Loodsmansduin. Woontij heeft hiervoor de samenwerking gezocht met De Krim. De huurders zijn hier heel tevreden over. Tevreden zijn ze ook over de renovatie zelf. De woningen zijn comfortabeler geworden en hebben een mooie en moderne uitstraling gekregen.

Meer comfort

De appartementen hebben nu allemaal een grotere badkamer direct naast de slaapkamer. Het toilet is gerenoveerd en voorzien van een Sphinx Rimfree closet. Deze toiletten zonder spoelrand zijn de nieuwe standaard op het gebied van hygiëne en onderhoudsgemak. De unieke spoeltechniek zorgt zelfs bij kleine hoeveelheden spoelwater voor een optimaal spoelgedrag en onberispelijke spoelresultaten. Klik hier voor een filmpje en meer informatie over de werking van dit nieuwe model toiletpot.

Galerijen en schilderwerk

Deze week krijgen de galerijen een nieuwe overkapping. Dan rest alleen nog het schilderwerk. Op dinsdag 27 maart is de laatste bouwvergadering. Dan wordt een planning gemaakt voor het schilderwerk. De huurders worden gevraagd middels een enquête hun mening te geven over het proces, de uitvoering en het resultaat. De enquête wordt dan later besproken met de huurders onder het genot van koffie met wat lekkers. Hiervoor worden de bewoners nog uitgenodigd.

 

 

 

Bekijk ook
Naar boven