Renovatie van 12 appartementen De Poolster, De Cocksdorp

Renovatie appartementen De Poolster in De Cocksdorp nadert voltooiing

Vandaag legt Geert (werknemer van Dijkstra Draaisma) de laatste hand en dan is de renovatie precies klaar voor de feestdagen. Het resultaat mag er zijn. Het heeft wel wat stof doen opwaaien, letterlijk en figuurlijk. Gelukkig zijn de bewoners erg blij met het eindresultaat. Voor de Kerst is alles rondom de woningen opgeruimd. Onze collega Cees Aris doet nog een laatste opleverronde met de aannemer en deze week worden de nieuwe bellentableaus met videofoon in gebruik genomen.

In het voorjaar worden de buitenschilderwerkzaamheden nog afgerond. De onderkant van de balkons, de balkonhekken, de onderzijde van de galerij, het trappenhuis en de gele muren worden allemaal nog geschilderd. Wanneer dit precies is, weten we nog niet. Alle bewoners worden hierover geïnformeerd door Bouwbedrijf Dijkstra Draisma.

Met de renovatie is er ook een duurzaamheidsslag gemaakt. De woningen zijn allemaal goed geïsoleerd en het binnenklimaat is verbeterd. De appartementen kregen allemaal een grotere badkamer direct naast de slaapkamer. Het toilet is gerenoveerd en voorzien van een Sphinx Rimfree closet. Deze toiletten zonder spoelrand zijn de nieuwe standaard op het gebied van hygiëne en onderhoudsgemak. De unieke spoeltechniek zorgt zelfs bij kleine hoeveelheden spoelwater voor een optimaal spoelgedrag en onberispelijke spoelresultaten. Klik hier voor een filmpje en meer informatie over de werking van dit nieuwe model toiletpot.

 

 

Naar boven