Renovatieplannen voor Den Andel, Den Hoorn

Het is een en al actie rondom de appartementen van Den Andel in Den Hoorn

De renovatie van de appartementen van Den Andel is in volle gang. In en om de appartementen is het een drukte van belang. Het 'werkbord' is geplaatst, zodat belangstellenden lezen wat er 'aan de hand is.'

De noodtrap is weggehaald en daar komt binnenkort een nieuwe spiltrap van staal voor in de plaats. De  voorbereidingen voor het plaatsen van de nieuwe buitenwanden zijn gereed. De boot stond vol met vrachtwagens die de buitenwanden uit de fabriek uit Joure kwamen brengen. Gelijk bij het afladen worden de wanden geplaatst. Er wordt begonnen bij de voordeuren van de woningen. Zo proberen we zo min mogelijk overlast te veroorzaken voor de bewoners. Ook komt het hele gebouw komende week in de steigers te staan. Ondanks de storm wordt er dus lekker doorgewerkt. 

De meeste bewoners hebben inmiddels hun intrek genomen in een chalet op Loodsmansduin. Anderen hebben zelf voor een wisselwoning gezorgd.  Ondanks stijgende prijzen en oplopende druk op de bouwbedrijven is het Woontij en aannemer BGDD gelukt om binnen de financiĆ«le kaders een plan te ontwikkelen dat voldoet aan het programma van eisen en de wensen van de bewoners.  Met maatschappelijke partners zoals bewonersvereniging, sociaal team van de gemeente, dorpscommissie etc is een informatiebijeenkomst georganiseerd, waarbij de plannen zijn toegelicht.

De appartementen krijgen allemaal een grotere badkamer direct naast de slaapkamer. Het toilet wordt gerenoveerd en voorzien van een Sphinx Rimfree closet. Deze toiletten zonder spoelrand zijn de nieuwe standaard op het gebied van hygiĆ«ne en onderhoudsgemak. De unieke spoeltechniek zorgt zelfs bij kleine hoeveelheden spoelwater voor een optimaal spoelgedrag en onberispelijke spoelresultaten. Klik hier voor een filmpje en meer informatie over de werking van dit nieuwe model toiletpot.

 

 

Naar boven