Werken bij Woontij

Besparen met de RREW regeling

Gratis energiebesparende producten!

U heeft het vast gelezen of in het journaal gezien. De energieprijzen stijgen.
Energiebespaarbox

Gemeente Texel en Woontij helpen woningeigenaren en huurders graag geld en energie besparen. 

We hebben een mooi  cadeautje voor huurders. De Regeling Reductie Energie gebruik Woningen maakt het mogelijk, helemaal gratis, kleine energiebesparende maatregelen aan te schaffen voor de huurwoning. Het gaat om maatregelen die de huurder eenvoudig zelf kan uitvoeren in de woning. Zoals bijvoorbeeld het plaatsen van tochtstrips, een douchetimer, een doordrukstekker en het gebruik van ledlampen. Hiermee worden de energielasten lager. De gemeente heeft hier extra subsidiebudget voor gekregen. Deze subsidie heet de RREW regeling.

De energiebespaarbox ligt voor u klaar!

Bestel deze meteen op www.duurzaambouwloket.nl/rrew-texel. Na de bestelling wordt de bespaarbox  uiterlijk binnen vier weken thuisbezorgd.

Gratis energiebespaarbox  t.w.v. €90,- 
Door bewust om te gaan met energie wordt geld bespaard. Met deze actie bieden Woontij en gemeente gratis een eneregiebespaarpakket met producten aan waarmee de woning minder energie gebruikt. Na ontvangst van het bespaarpakket en het in gebruik nemen van de producten bespaart de bewoner direct op gas- en electrakosten. Hoeveel er bespaard wordt is afhankelijk van de energieleverancier. Alle deelnemers aan deze actie dragen óók een steentje bij aan de CO2-reductie in Nederland!

Hoe werkt het? 
Huurders ontvangen allemaal een brief met informatie. Elk huishouden kan eenmalig gratis de samengestelde energiebespaarbox bestellen. Deze box heeft een waarde van € 90,-, inclusief BTW. 

OP = OP!
Er is een beperkt aantal boxen beschikbaar. Woontij adviseert haar huurders direct de bespaarbox aan te vragen. De actie loopt tot 31 juli. Op is op.

Trees for all 
Voor elk 10 vooraf samengestelde energiebespaarboxen wordt een boom via treesforall.nl geplant. Zo wordt onze ecologische footprint maximaal verkleind.

Alternatief: zelf producten kiezen in de webshop 
Als de huurde liever zelf energiebesparende producten uit wil kiezen kan dat ook. U gaat dan naar de webshop. Hier kunt u zelf artikelen uitkiezen met een maximale totaalwaarde van
€ 90,-. Het is niet mogelijk om op één adres meerdere bestellingen te plaatsen. 

Woontij en de gemeente willen graag dat zoveel mogelijk huurders gebruik van deze subsidie maken. Vertel ook uw buren over de regeling en help elkaar met aanvragen. Binnenkort staat er ook een artikel over de RREW subsidie in de Texelse Courant.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met op Christine Groen. Telefoonnummer 06 4523 1491. Werkdagen van Christine zijn dinsdag, woensdag en donderdag.

Woontij wenst u veel wooncomfort en een mooie besparing!